Byzme

Kategori : Bitki Besleme Ürün Grubu : Diğer

Garanti Edilen İçerik:

Suda Çözünür Mangan (Mn) : 0,5

Suda Çözünür Çinko (Zn) : 2

Byzme TF uygulandığı bitkilerde çiçeklenmeyi ve meyve bağlamayı teşvik eder. Ayrıca bitkilerin gelişmesini hızlandırır, büyümelerine yardımcı olur.
Tüm ürünlerde genel olarak uygulanacak doz dekara veya 100 lt suya 50-100 ml’dir. Kullanmadan önce ambalajı iyice çalkalayınız. 2/3’ü su dolu tanka önerilen dozda BYZME TF boşaltılır, eksik su ilave edilir, karıştırılarak yapraktan püskürtme yapılır veya damlamadan kullanılır. Byzme TF insektisit, herbisit ve yaprak gübreleri ile karıştırılarak kullanılabilir.

Detaylı Tablo Bilgisi

Bitki Adı Uygulama Dozu Uygulama Uygulama Şekli ve Zamanı
Zeytin 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Yulaf 50-75 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır.
Yonca, Yem bitkileri 50 ml/da Yaprak Uygulaması Bitkiler 10-15 cm boyda iken ilk uygulama yapılır ve her kesimden sonra yine bitkiler 10-15 cm boya gelince tekrarlanır.
Yem bitkileri 50 ml/da Yaprak Uygulaması Bitkiler 10-15 cm boyda iken ilk uygulama yapılır ve her kesimden sonra yine bitkiler 10-15 cm boya gelince tekrarlanır.
Şeker pancarı 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama yumrular oluşmaya başlandığında yapılır , 20-30 gün sonra tekrarlanır.
Şeftali 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır..
Süs bitkileri 75-100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması İlk uygulama bitkiler 10-20 cm boyda iken yapılır ve 3-4 hafta sonra tekrarlanır.
Soya fasulyesi 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır.
Soğan, Sarımsak, Ispanak, Marul, Karnabahar, Lahana vs. 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır.
Soğan, Sarımsak, Ispanak, Marul, Karnabahar, Lahana vs. 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır.
Soğan 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır.
Sarımsak 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır.
Salatalık 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır.
Patlıcan 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması Ilk uygulama çiçeklenme baslangicinda, ikinci uygulama meyve tesekkülünde yapilir.
Patates 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama yumrular oluşmaya başladığında yapılır, 20-30 gün sonra tekrarlanır.
Pamuk 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama tarak başlangıcında ikinci uygulama ise birinci ilaçlamadan 25-30 gün sonra yapılır.
Narenciye 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Mısır 50-75 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır.
Marul 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır.
Lahana 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır.
Kiraz 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Fındık 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Fasulye 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır.
Erik 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Elma 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Pet al yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Domates 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır.
Çilek 50 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama 3-4 hafta sonra yapılır.
Çeltik 50-75 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır.
Buğday 50-75 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır.
Bostan 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır.
Biber 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır.
Baklagiller 50-75 ml/da (tarla) 150-300 ml/100 l su (sera) Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır.
Bağ* 50-75 ml/100 l su Yaprak Uygulaması İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında, ikinci uygulama bundan 25-30 gün sonra yapılır.
Badem 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Arpa 50-75 ml/da Yaprak Uygulaması İlk uygulama kardeşlenme başlangıcında yapılır. Mısır ve çeltikte ise 2. boğum oluştuğunda uygulanır.
Armut 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.
Antep fıstığı 100 ml/100 l su Yaprak Uygulaması Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama yapılır. Petal yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır.

Bu ürünle ilgili sorunuz mu var?

Aşağıdaki formu doldurarak bize sorunuzu iletin, uzmanlarımız en kısa sürede dönüş sağlasın.